Me Me

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Terveisiä Linnanmäeltä

Viimeisestä postauksesta onkin nyt useampi päivä aikaa - pitkä väli ei tosin niinkään johdu ensimmäisestä työviikosta vaan viikonloppureissusta, jonka tein perheen ja kihlatun kanssa Linnanmäelle. Siskopuolelle oli luvattu, että pääsee sinne tänä kesänä ensimmäistä kertaa, joten pakattiin koko porukka autoon ja suunnattiin nokka kohti Helsinkiä. Pakko oli todeta, että vaikka sitä ikää ei paljon vielä olekaan, niin kyllä sitä lapsena nautti niistä laitteista paljon enemmän kuin nykyään. :D

Syömiset meni viikolla ihan hyvin, ja harjoitteluun olen aina ottanut eilisiä ruokia tai vaihtoehtoisesti kasvissosekeittoa, jota pakastin ison erän pakastimeen juuri eväsruokia silmällä pitäen. Jotenkin ei ole töiden jälkeen ruoka edes hirveästi maistunut. En tiedä tekeekö sen helle, työt vai se, ettei yksinkertaisesti tule sellaisia hetkiä kun ehtisi syödä tylsyyteensä. Eilen Lintsillä tuli sitten syötyä jätskiä ja hattaraa, mutta eipä se yksi päivä ole ennenkään maailmaa kaatanut.

Kauhukseni huomasin, että näytin taas valokuvissa niin vallan hemaisevalta. Pari viikkoa sitten ostin ihanan uuden pitsisen valkoisen hellemekon, ja olenkin saanut siitä kehuja ja kuullut näyttäväni siinä hyvältä. Sitten kun katselin Linnanmäeltä otettuja kuvia niin rupesi melkein ällöttämään - näytän kamalalta. En tiedä onko se korvien välissä vai onko äitiäni vaan siunattu hyvin huonoilla valokuvaustaidoilla, mutta olen kyllä nähnyt itsestäni parempiakin kuvia. Joka tapauksessa sain taas yhden motivaattorin lisää painonpudotukselle.

Huomasin muuten, että blogini päivämääräasetukset on ihan vinksin vonskin... Tiistaihan on punnituspäivä, mutta blogi väittää että olen tehnyt punnituspostauksen maanantai-iltana vaikka tosiasiassa se on rustattu tiistaiaamuna. Täytyykin yrittää tutkia tätä asiaa.

Hyvää alkavaa viikkoa taas kaikille, ja jättäkää ihmeessä kommenttia jos haluatte lukea jostain tietyistä aiheista tai muuten vaan ilmoitella itsestänne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!