Me Me

tiistai 21. lokakuuta 2014

Ilon ja ärsytyksen aiheita

Vaaka näytti tänä aamuna +100 grammaa - arvelinkin ettei sieltä mitään kovin ihmeellisiä lukemia tällä viikolla tule, vielä kun eilen illalla oli parannuksista huolimatta jotenkin turvonnut olo. Tällä viikolla meidän yhteinen tavoite on elellä kiltisti ilman herkutteluja ainakin lauantaihin asti, jolloin saamme jälleen ystäviä vierailulle tarkoituksenamme on nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Tästä tavoitteesta on kyllä poikettu jo tänään, kun tyttöystävä intoutui pyöräyttämään kauraomenapaistoksen. Jaiks. No, kohtuus kaikessa.

Sain tänään postissa uuden talvitakin, joka tosin taitaa sopia paremmin ei-niin-hyisille-keleille. Saas nähdä tuleeko talvella niin kylmät pakkaset, että joutuu harkitsemaan vielä paksummankin takin ostoa. Taisinkin aikaisemmin blogissani mainita siitä pettymyksestä, jonka edellinen tilattu takki aiheutti kun olisi muuten ollut niin ihana, mutta ihan liian tiukka. Tämä uusikin takki poiki kyllä kehuja oman rakkaan suunnalta, ja tykästyin siihen heti. Onneksi se oli sopiva! Kokoa 46.

Kuva H&M

Voin muuten sanoa olleeni viime päivinä (tai viikkoina) todella väsynyt. Olen jo lukioaikanani kärsinyt jonkin sortin nukahtamisvaikeuksista, jotka olen linkittänyt suoraan stressiin, ja välissä on ollut hiljaisia kausia kun nukkumisen kanssa ei ole ollut ongelmia. Yleensä työharjoittelujen aikana olen iltaisin nukahtanut ihan helposti, joskus jopa liiankin helposti, mutta nyt asianlaita on kiepsahtanut ympäri ja olen valvonut useita öitä sängyssä välillä vain torkahtaen. Olen kuulema myös tosi levoton öisin ja reagoin pienempiinkin ääniin, ja silloin kun satun saamaan unen päästä kiinni edes hetkeksi niin näen herkästi painajaisia. Unet jättiläishämähäkeistä ja hampaiden putoamisista eivät ole pop. Alkaa pikku hiljaa rasittaa, päätä särkee joka päivä, ja vielä kun se nukkuminen nyt kuitenkin olisi ihan oleellinenkin asia näin terveyden ja toimivan arjen kannalta. Yksi ratkaisu voisi löytyä opiskelijaterveydenhuollosta, mutta toisaalta ajatus mistään unilääkkeistä ei juuri houkuttele.

Toivottavasti teillä lukijoilla on viikko lähtenyt hyvin käyntiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!