Me Me

tiistai 30. joulukuuta 2014

Flunssainen vuoden loppu

Voi, houkutuksien vaikeus... Herkkuja on kulunut viimeisen parin päivän aikana ihan liikaa. Saimme joululahjaksi törkeästi suklaata, joista kaksi rasiaa olen jo jakanut pois. On niin vaikea pitää näppinsä erossa omasta lempiherkusta kun sitä löytyy tolkuttomasti kaapeista. Oma strategiani on yrittää piilottaa suklaat mahdollisimman hyvin ja tarjota niitä kaikille kyläilijöille.

Tyttöystävä on viettänyt kaiken aikansa eilisillasta asti sohvan pohjalla hautautuneena viltteihin, tyynyihin ja nenäliinavuoreen - ja saattaa olla, että kohta joudun itsekin sinne kaveriksi. Olen jo useamman viikon ounastellut, että kipeäksihän tässä tullaan kun vapaat alkavat ja stressi helpottaa, mutta säästyin flunssalta vielä jouluviikon. No, onpahan luvassa ainakin erilainen vuoden alku - ja ehkä itse uusi vuosi on lupaavampi kuin sen aatto!

Flunssan ansiosta tuli muuten kokeiltua uutta reseptiäkin. Kasvissosekeitot ja tavalliset kanakeitot tulevat jo korvista, eikä me muuten oikeastaan olla keittoihmisiä, mutta flunssaisen murun toiveena oli saada sohvanpohjalle soppaa. Niinpä kirjoitin googleen luovasti hakusanoiksi "keitto flunssa" ja löysin todella maukkaan reseptin vain parin klikkauksen päästä. Yksinkertaista ja hyvää, ja tyttöystävän mielestä täydellistä kipeyskeittoa. Currylla maustettu kana-nuudelikeitto, olkaa hyvä.


Ensi vuoden alussa tulen muuten esittelemään teille uuden painonhallinnan tueksi tekemäni hankinnan, kunhan kyseinen vekotin saapuu ja pääsen kokeilemaan sitä, hihi. Hyvää (ja oireetonta) uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!