Me Me

torstai 1. tammikuuta 2015

Lupaus tulevalle vuodelle

Uuden vuoden aatto sujui eilen yhtä rauhallisissa merkeissä kuin ennustinkin. Jääkaapissa odottanut kuoharipullo jäi korkkaamatta ja odottamaan parempaa hetkeä, mutta kävimme silti kaupungissa katsomassa ilotulituksia ja saatiin tyttöystävän itsekin flunssainen kaveri kylään. Vuoden vaihde ei siis mennyt kovin hehkeästi, mutta ei jäänyt harmittamaankaan.

En yleensä harrasta uuden vuoden lupauksia, tai en ainakaan sellaisia perinteisiä kuten "syön paremmin ja laihdutan", "aloitan kuntoilun" tai "pidän tipattoman tammikuun". Tänä vuonna päätin kuitenkin kiteyttää kaikki päässäni pyörivät ajatukset yhdeksi lupaukseksi.

Tänä vuonna pidän itsestäni parempaa huolta.

Mainitsin jo aikaisemmin, että olin päättänyt stressata nyt tulevana vuonna vähemmän, joten tämäkin ajatus sisältyy hyvin edeltävään lauseeseen. Lauseeseen, jonka oikeasti aion pitää mielessäni ja pyrin toteuttamaan niin hyvin kuin vain pystyn. Varsinkin loppuvuodesta olin todella kuormittunut, ja haluan alkaa pitää parempaa huolta niin fyysisestä kuin psyykkisestä kunnostani sekä parisuhteestani - ja tällä kertaa tuo lupaus ei tunnu pelkästään uuden vuoden lupaukselta, vaan ihan oikealta tavoitteelta. Tällä mennään!

Ja hei, jos tiedät uusia/hyviä/mielenkiintoisia (painonhallinta)blogeja, niin anna palaa ja jätä vinkki, oli kyseessä sitten oma blogisi tai jonkun muu. Kaipaan kipeästi lisää luettavaa!

3 kommenttia:

  1. Tuo kuulostaakin fiksummalta kuin piiiiiitkä lista lupauksia joita monessa suunnassa on tänään näkynyt ^^

    VastaaPoista
  2. Susa-li: Kiitos! Toivottavasti se pitääkin paremmin, heh.

    liian läski kaikkeen: Kiva juttu! Kiitos kommentistasi, tulen vastavierailulle.

    VastaaPoista

Kiitos asiallisista kommenteista!