Me Me

perjantai 9. tammikuuta 2015

Blogi edistyy - ja minä myös

En tiedä olisiko pitänyt itkeä vai nauraa kun rupesin päivittämään sivuni alalaidassa olevaa tickeriä vähän totuudenmukaisemmaksi. Yrittäessäni laittaa parin päivän takaista painoani siihen, sivusto ystävällisesti ilmoitti "There is a problem: Your current weight is greater than your starting weight", eikä sallinut tallentaa. Asia selvä - eiväthän ihmiset koskaan liho! Siispä päätin, että on tullut aika luoda oma edistymisosio tänne blogiin, ja sellainenhan täältä nyt löytyy. Jos palkin linkkinappulat eivät toimi, niin blogin oikeasta reunasta pääsee myös navigoimaan itsensä Edistyminen -sivulle. En muuten malttanut olla käymättä vaa'alla tänäkin aamuna, joten tein poikkeuksen ja kivasti lukemat olivat laskeneet ja näyttivät 87,5 kg.

Otin tänään lähinnä itseäni varten aloituskuvat kropastani, ja kyllä hirvitti katsoa niitä jälkeenpäin koneelta. Makkaroita ja muhkuroita on varsinkin selkäpuolella paljon enemmän kuin ajattelin. Tulen todennäköisesti julkaisemaan kuvat myös täällä blogin puolella kunhan jaksan tehdä hieman leikkaaliimaa-askartelua naaman kanssa - ja kunhan vain itse rohkaistun.

Eilinen meni sekä syömisten että liikkumisen osalta hyvin. Päivällä iski hirveä makeanhimo ja söin pari piparia - ottaen huomioon, että olisin todella halunnut avata joulusta jääneen suklaarasian, pärjäsin mielestäni ihan kiitettävästi. Käveltyä tuli! Lähdimme eilen käymään paljon pidemmällä kaupassa kuin yleensä, ja siitä sai kieltämättä reippaasti askeleita. Se mikä rannekkeen lukemissa taas mietityttää on se kokonaiskalorinkulutus - voiko se muka ihan oikeasti olla noin iso?




2 kommenttia:

  1. Mulla ainakin polar loop laskee ilmotettujen tietojen mukaan (pituus/paino/ikä) sen peruskalorinkulutukset, sanotaan vaik 2000. Ja sen se sitten ilmottaa rannekkeessa ja siihen päälle sitten vielä liikunnasta tuleet "miinuskalorit".
    Heti aamusta ei tietenkään näytä tota 2000, vaan se nousee pikkuhiljaa päivänmittaan.
    Tietokoneella tästä näkisi vieläkin enemmän, mut oon niin huono/laiska/mitälie, että tuijotan lähinnä ranneketta :D

    Esim mulla on usein aamusin kun herään, ni jo valmiiks, että oon kuluttanut melkein 400kcal, koska oon nukkunu sen 00-05 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Joo, olen kyllä ymmärtänyt mihin rannekkeen antamat numerot perustuvat, lähinnä vaan kyseenalaistin niiden todenmukaisuuden. :D

      Poista

Kiitos asiallisista kommenteista!