Me Me

tiistai 13. tammikuuta 2015

Punnitustuloksia ja kuulumisia

Ilokseni voin ilmoittaa, että vaa'alla ollaan jälleen menty alaspäin! Paino oli tänä aamuna 97,1 kg eli -2,2 kg viime viikon tuloksesta. Oletettavasti osa oli myös turvotusta, koska harvoinpa näin suuria viikkopudotuksia saan. Edelleen siis ollaan plussalla verrattuna aikaan ennen joulua, mutta sentään vähemmän.

Urhelilijanurani ei ainakaan tänään saa jatkoa. Tähän mennessä olen aina talvisin selvinnyt liukastumisilla, mutta tänään palailtuani koulusta kaatua mätkähdin suojatielle. En tiedä minkä piruetin onnistuin tekemään, mutta lonkkaan ja rintalastaan siinä sattui, ja kipu on vaihtunut säryksi. Kaiken huipuksi kurkkukipu palaili, sitä vähän ounastelinkin kun lämpöä ja räkäisyyttä on viikonlopun jälkeen taas ollut. Onneksi askeleita on kertynyt ihan OK määrä, vaikka 10 000 on jäänytkin vajaaksi. Tämä ja eilinen päivä on mennyt lähes kokonaan luennoilla istumiseen, ja sitä on oikeasti ihan unohtanut millaista on viettää koko päivä kirjaimellisesti koulunpenkillä.



Jotain hyvää kuitenkin opiskelijaelämässäkin, sillä ainakin meidän ammattikorkeakoulu tarjoaa hyvät ja edulliset ruoat. Ruoka on myös helppo koota lautasmallin mukaan, salaattiin saa pähkinöitä ja siemeniä ja kaikkien ruokien ravintosisällötkin on pääsääntöisesti esillä. Ja isona plussana nostan myös esille sen, että meidän opiskelijaravintolassa näkyy ruokalistassa parempien valintojen vieressä omenan kuva. Välillä on ihanaa kun ei itse tarvitse pähkäillä lounaita, jotka mulle jotenkin on päivällistä paljon haastavampia. Lautaselta löytyi tänään salaattia, raastetta, perunasosetta ja kalamurekepihviä.


Näillä eväillä on alkanut tämä viikko. Kävin tänään muuten siellä työhaastattelussa, joka ilmeisesti meni ihan hyvin, kun saan perjantaina jonkinlaista perehdytystä ja mahdollisuuden tehdä sijaisuuksia. Jes. :-) Blogilla on nyt myös kymmenen lukijaa, joten jälleen kerran tervetuloa seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!