Me Me

perjantai 13. maaliskuuta 2015

Yleiset kuulumiset

Pieni muistutus siitä, että elossa ollaan - jotenkin vaan ei ole ollut aikaa eikä energiaa nyt päivitellä, kun pari viimeistä viikkoa koulutehtävien parissa on vaatinut veronsa. Punnituskin oli poikkeuksellisesti keskiviikkona ja paino näytti 97,9 kg - en muista paljonko plussaa edelliseen, mutta plussaa kuitenkin. Ja kyllähän sitä stressiä on taas purettu niihin herkkuihin.

Viimeinen eli syventävä työharjoittelu alkaa maanantaina, ja se tuo taas suurella todennäköisyydellä positiivisia muutoksia omiin elämäntapoihin. Se, että päivää on rytmittämässä työajat helpottaa ainakin itseäni suuresti, eikä ehdi miettiä niitä herkkuja. Taukohuoneessa myös mieluummin syö terveellisiä eväitä, kiitos ryhmäpaineen. Syy sekin! Aktiivisuusrannekekin oli tauolla pennun tulon jälkeen (ihan puhtaasta unohduksesta), mutta nyt se on tällä viikolla pääsyt käyttöön. Ihan vielä ei koiran kanssa tule lenkkeiltyä, sillä meidän hurjat kävelymme ulottuvat yleensä kadun päähän ja takaisin. Pikkuherra palelee vielä niin herkästi ja lyhyeenkin matkaan menee tuhottomasti aikaa. Suurin saavutuksemme on ollut yhtenä lämpimänä ja aurinkoisena päivänä kävely korttelin ympäri, johon kului aikaa 40 minuuttia.


Seuraavalle viikonlopulle on luvassa tyttöystävän synttärit, ja saadaan taas kavereita kylään kun käydään ulkona syömässä ja istutaan iltaa. Tällä kertaa ollaan suunniteltu myös vähän terveellisempiä naposteltavia, kuten ruisnappeja ja vihannestikkuja. Alkoholistahan tunnetusti tulee paljon kaloreita, mutta sitä tulee onneksi nautittua sen verran harvoin, etten yleensä huolehdi siitä.

Tänään lääkäri diagnosoi mulle jälleen kerran korvakäytävän tulehduksen, joten tämä viikonloppu menee sitä parannellessa ja nauttiessa vielä näistä vapaapäivistä ennen tulevaa harjoittelua. Juhannukseen mennessä sitä pitäisi olla ihan oikea sairaanhoitaja, hui. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!