Me Me

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Takaisin ruotuun

Tyttöystävän juhlat on nyt juhlittu - takana mahtava viikonloppu ystävien seurassa. Valitettavasti niitä huonoja valintojakin siihen sisältyi, ja vaikka herkuttelu on mielestäni täysin sallittua spesiaaleina hetkinä, niin pitäisi muistaa säilyttää siinäkin jokin kohtuus. Tai ainakin osata lopettaa se ylijäämien syönti, köh. Punnitustulos on luvassa vasta huomenna, sillä punnituspäivä siirtyi pari viikkoa sitten keskiviikolle ja ajattelin.

Hyviäkin uutisia on kuitenkin luvassa, sillä ihan perussyömiset menevät taas huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin. Kuten arvelinkin, niin säännöllinen päivärytmi (niin säännöllinen kuin vuorotyössä nyt voi olla, mutta kuitenkin) ja se, että töissä on pakko jaksaa on palauttanut monia niistä tavoista, joita ennen noudatin. Nyt on ollut joka päivä keitto- ja puuropäivää lukuun ottamatta jotain vihreää töissä, ja vähintään yksi hedelmä ja jokin maitotuote, esim. rahka tai jogurtti. Syön kaupan valmisjugurtteja nykyään lähes poikkeuksetta vain töissä - yksinkertaisesti siksi, että ne on niin helppo napata mukaan eikä tarvitse pakata mukaan mitään lisukkeita, enkä taas voi maun puolesta sietää mitään proteiinirahkoja.

Tässä edeltävien työpäivien pääruokaeväät:

- Porkkanaletut, raejuusto & salaatti
- Kanasalaatti & taikaruisvoileipä
- Kalakeitto & ruisleipä
- Broileri, keitetty tumma riisi & uuniporkkanat x 2
- Uunipuuro

Tänään alkaa kahden yön valvomiset, ja olen suunnitellut selviäväni ilman sitä pientä suklaapatukkaa, joka yleensä on pitänyt saada yövuoroon. Tällä hetkellä olen siis syventävässä harjoittelussa lempparipotilaitteni parissa - vauvojen ja lasten. :) Ihanaa alkuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!