Me Me

torstai 28. toukokuuta 2015

13 päivää

...edellisestä postauksesta. En suinkaan ole kadonnut maan nielemänä tai luovuttanut elämäntapamuutoksen suhteen, mutta kuten aikaisemminkin on huomattu, niin valitettavasti työharjoittelu heijastuu blogin päivitystahtiin. Olen pikku hiljaa alkanut hyväksyä sen tosiasian, että en tosiaan nyt pääsekään valmistumaan. Isoin stressinaihe on tällä hetkellä edelleen kesän toimeentulo, koska töitä ei ihan oikeasti ole - mikä on aivan käsittämätöntä kun kouluttautuu alalle, jossa yleisen käsityksen mukaan työ vain odottaa tekijäänsä.


Asiasta kuitenkin ihan muualle, vietin viime viikonloppuna synttäreitäni tyttöystävän ja parin ystävän seurassa, ja pystytimme lauantaina Euroviisu -katsomon olohuoneemme sohvalle. Ketään ei varmaan yllätä, että herkuteltu siis on. Onneksi ruokailut ovat muuten viimeisen parin viikon aikana sujuneet aika mallikkaasti, vaikka eilen tulikin pitkästä aikaa sorruttua pizzerian pizzaan. Juokseminen on valitettavasti jäänyt tyystin.


Pyrin seuraavina päivinä postailemaan kuvia uusista kuntoiluhousuistani (niiden myötä olisi tarkoitus palata juoksemiseen - olen oikeasti aikaisemmin juossut farkuissa, koska en yksinkertaisesti omistanut mitään muita housuja, ellei reikäisiä kotilökäreitä lasketa) ja uimapuvustani, johon olen ihan rakastunut. Hyvää viikonloppua!

P.S. Vuokrasoppari allekirjoitettu, eli 1.7 ollaankin sitten uudessa asunnossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!