Me Me

perjantai 15. toukokuuta 2015

Mylläkkää

Blogin päivittäminen on nyt taas päässyt jäämään - pahoittelut siitä! Hengissä olen edelleen, joskin herkut ovat maistuneet ihan liian hyvin, juoksemaan en ole päässyt melkein yhtä pitkään aikaan älyttömän kiireen takia, enkä ole uskaltanut käydä pariin viikkoon vaa'alla (ja siksikin, koska ne povaamani naistenvaivat alkoivat vaivata). Edellisen viikonlopun vietin kotosalla ja sukuloimassa, ja täällä taas puuro valmistuu uunissa ensiyön valvomisia varten. En pääsekään nyt kesällä valmistumaan ihan itsestäni riippumattomista syistä, töitä ei vieläkään ole, vietin syntymäpäiviäni, tulen saamaan ylinopeussakot, kännykkä hajosi ja ostin uuden, tulin vahingossa ulos kaapista isovanhemmille, joilta olen pimittänyt suhdettamme viimeiset kolme vuotta (kihlasormus jäi sormeen, hupsista), koira oksensi sänkyymme tänä aamuna ja muutamme heinäkuussa uuteen asuntoon.

Siinä kaiketi lyhykäisyydessään kuulumiseni! Toivottavasti ehtisin nyt viikonloppuna kirjoitella vähän lisää.

Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Voi vitsit, tsemppiä! :) Halusin sullekin näin ilmottaa että blogi uutti uuteen osoitteeseen kun toi blogger alkoi vähän sekoilemaan enkä tiennyt että tuliko kellekkään mitään tietoa että edes kirjoitan! Elisiis http://www.boheemimangusti.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, enpä tosiaan ollut huomannut tuollaista muutosta!

      Poista
  2. No ompas paljon kaikkea! Elämä on sellaista, joskus ehtii paremmin panostamaan, joskus huonommin. Muistat vaan ettet luovuta ni sillä pääsee jo pitkälle.

    VastaaPoista

Kiitos asiallisista kommenteista!