Me Me

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Punnitus ja plösökuvat

Vaa'alla nähtiin tänään korkein lukema sitten heinäkuun - 99,4 kg. Kuvitelkaa. +600 grammaa viime viikosta, enkä todellakaan tiedä, mitä olen tehnyt päästäkseni tällaisiin lukemiin. Kävimme eilen ilalla kahdeksan ja kymmenen välillä 1,5h koirapuistossa ja sen jälkeen vielä juoksulenkillä, plus olen aika varma, että se aika kuukaudesta koputtelee jo ovelle, joten voisihan sitä yrittää selittää nesteiden kertymisellä. No, en tiedä, mutta motivoipahan tsemppaamaan. Välillä tuntuu, että vain siksi, että on ylipainoa, niin sitä kertyykin herkemmin lisää - verrattakoon esimerkiksi tyttöystävääni, joka voi mättää menemään ja se näkyy hänellä puntarissa joskus puolen vuoden kuluttua kilon, parin heittona. Mutta hei jee, eilen oli herkuton päivä - kuten tiedätte, niin sekin on jo saavutus.

Päätin kuitenkin tuossa aamutuimaan ottaa itsestäni vielä edistymiskuvat - tai no, plösökuvat, kuten iloisesti tietokoneelleni nimesin tuon loppuviimeisen kollaasin, koska mistään massiivisesta edistyksestä ei kyllä painon suhteen voi puhua. Tässäpä ensin muistin virkistykseksi vuoden alussa otettu kuva:


Kun vertaatte alla olevaa kuvaa äskeiseen, niin näette:

a) erivärisen paidan
b) isommat tissit (okei, valitettavasti mulla on vain paremmat rintsikat päällä, mutta älkää siis antako hämätä)
c) ja ehkä ihan ihan himppasen jotain vartalon pienentymistä, ellei se ole mulla korvien välissä, minkä myönnän olevan täysin mahdollista


Kun vaakaa tuijottaa, niin kaikella järjellähän kroppani olisi pitänyt turpeutua eikä päinvastoin, ellei tämä muutaman viikon juokseminen ja käveleminen ole alkanut tuottaa jonkinlaista tulosta. Toki tyttöystävä silloin viime viikolla kehui pienentynyttä takapuolta ja eilen pohti ovatko reitenikin kaventuneet, mutta hänen mielipiteensä ei ehkä ole kovin objektiivinen. :D

Mitä enemmän tuijotan noita kuvia niin alankin nähdä vain sitä isontumista - ja onhan tuo alempi kuva kauempaa otettukin. No joo. Olisikohan aika lähteä tekemään niitä kouluhommia... Hyvää keskiviikkoa! Ja tervetuloa uusille lukijoilleni!

2 kommenttia:

  1. Ihan heitämällä tommonen 600g selittyy liikunnalla ja menkoilla. Mulla ainakin voi ennen kuukautisia olla paino liki 2 kg enemmän kuin pari päivää niiden jälkeen. Osittain siksi se mun vaaka onkin saanut häädön, kun noi heittelyt vaan masensi mua, ei motivoineet. Ja mitä tulee kuviin, niin kyllä tiivistyä voi vaikkei paino muuttuisikaan. Itse otin vertailukuvat joiden välillä on vain n. 2 kilon painoero, mutta eron kyllä näkee..
    http://positiivinenpaino.blogspot.fi/2015/04/ei-se-paino-kaikkea-kerro.html

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä kuin Anni! Mullakin paino heittää menkkojen takia yleensä jopa sen 2 kg. Ja tosiaan kannattaa luottaa enemmän siihen mitä peilistä näkyy ja mitä mittanauha sanoo, nuo vaa'an luvut ovat yleensä vähän heittelehtiviä, ainakin meikäläisellä! :)

    VastaaPoista

Kiitos asiallisista kommenteista!