Me Me

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Helpotusta arkiaamuihin

Olen monien muiden tapaan aika huono syömään välipaloja - yleensä kärvistelen sinne oikeaan ruokaan asti. Jos kuitenkin päätän napata jotain, teen yleensä leivän, mikä taas johtaa siihen, että syön päivän aikana tosi paljon leipää (syön sitä myös aamu- ja iltapalalla). Rakastan leipää, mutta haluaisin keksiä sen tilalle jotain muuta yhtä täyttävää. Olen kokeillut erilaisia puuroja, mutta se ei varsinkaan työ- tai koulupäivinä yksinkertaisesti pidä nälkää yhtä hyvin kuin ruisleipä.

Välipala- ja aamiaislisäkeongelmaan on kuitenkin löytynyt ainakin yksi ratkaisu! Olemme parina viime kuukautena löytäneet uudelleen smoothiet, joista olen aina pitänyt, mutta joita ei vain yksinkertaisesti ole tullut tehtyä. Tykkään yleensä tehdä maitopohjaisia hedelmä- tai marjasmoothieita maustamattomaan jugurttiin, mutta pari kertaa on tullut kokeiltua myös mehupohjaisia. Ainoa ongelmahan niissä on, että siitä mehusta tulee sitten ylimääräistä sokeria. 

Smoothie on tosi näppärä ja helppo tehdä, mutta jos mietin esimerkiksi omia kiireisiä aamujani, useimmiten on kuitenkin liian kiire tavaroiden kaivamiselle sekä hedelmien pesemiselle ja pilkkomiselle. Niinpä kaupan smoothiehedelmä-annospussien innoittamana paloittelin tänään minigrip-pusseihin valmiita hedelmäannoksia, joita voi aamulla vain nostaa sulamaan ja hurruttaa sekoittimessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!