Me Me

sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

N, Y, T - nyt!

Olen viime aikoina alkanut nähdä itseni uudessa valossa - tai pikemminkin siinä samassa, jossa näin minäni muutama vuosi sitten. Painoindeksini oli silloin sairaalloisen lihava, ja vuodessa parissa laihdutin yli 25 kiloa yksinkertaisesti syömällä terveellisemmin - ei dieettejä, ei vippaskonsteja, vaan rehellisiä pieniä muutoksia jotka tuottivat yllättäviä tuloksia. Viimeisen puolentoista vuoden aikana kiloja on kuitenkin kertynyt takaisin viitisentoista, enkä voi enää kieltää nopeaa lihomistani.

Edellisen kesän vaatteet eivät mahdu päälle, joudun valitsemaan isompia kokoja niin kaupassa kuin töissä ja valokuvissa en näytä valtavalta vain koska kamera lisää kiloja. Ne muutamat ensimmäiset lisäkilot eivät olleetkaan turvotusta eivätkä farkut purista siitä syystä. Auts.

Nyt olen tehnyt päätökseni siitä, että painonhallinnan on pakko alkaa uudestaan, mikäli en halua viettää nuoruuttani ja loppuelämääni tässä kropassa. Yritän palauttaa mieleen kaiken sen, mitä elämäntapamuutokseni aikana opin ja myöhemmin unohdin, ja samalla oppia uutta. Toivottavasti bloggaamisen ilot tuovat tavoitteideni saavuttamiseen lisäpotkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!