Me Me

maanantai 3. elokuuta 2015

Paluu aktiivisuusrannekkeen käyttöön

Pariisiin lähtö on huomenna, ja olen perjantaiaamusta asti ollut porukoiden luona, sillä jätämme koiran tänne hoitoon ja lähdemme täältä. Herkkulakko* ei ole sujunut suunnitellusti täällä olon aikana, mutta turhahan sitä näin jälkikäteen on surkutella. Överiksi ei ole mennyt, mutta silti ihan riittävästi on tullut nyt syötyä jätskiä ja suklaata.

Aktiivisuusranneke on ollut nyt viikon käytössä, ja suurimmaksi osaksi näyttää hyvältä! Eilen taisi olla eka laiska päivä. Ensimmäisen päivän lukemat lähtevät vasta joskus puolesta päivästä, kun ranneke ei jostain syystä rekisteröinytkään aamupäivän askeleita, joita tuli ainakin 1 500 aamulenkin ja muun touhuiluiden perusteella. On ollut kyllä näppärä nähdä arviolta kuinka monta askelta mahtuu tyypilliseen kävelyyn koiran kanssa - esimerkiksi juuri aamuisin unenpöppörössä teemme vain hyvin lyhkäisen lenkin, jos jompi kumpi meistä tulee olemaan kotona päivän ja koira pääsee muutenkin useammin lenkille. Vaan kieltämättähän tuo on taas motivoinut lisäämään ylimääräisiä metrejä lenkkeihinkin.

Kuvia kun katsoo, niin huomaatte ettei paino ole ajantasalla, olen nimittäin unohtanut sen päivittää. Unikin näyttää jääneen screenshoteista pois, mutta ihan okei nukkumisia on näin lomalla tullut. Pahoittelut yhtäkkisestä kuvien tulvasta, mutta tuntuisi hassulta sirotellakaan niitä ympäriinsä!




Tulin alunperin tekemään lähtöselvitystä koneelle, joten palailen takaisin matkustustunnelmiin ja toivotan teille hyvää elokuun alkua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!