Me Me

maanantai 27. heinäkuuta 2015

10 kysymystä

Kiitos Narseskalle kymmenestä kysymyksestä! Taidan tällä kertaa olla ilonpilaaja ja olla haastamatta ketään, sillä omat blogilukemiseni ovat jääneet vähän vähäkkäälle viime aikoina, enkä kehtaa haastaa sellaisia vähemmän tuttuja bloggaajia - ja niistä tutummista ei kyllä tulisi kymmentä kasaan. Tarttukoon tähän siis ken haluaa, omat kysymykseni löytyvät alta. ;)

1. Mikä on mielestäsi tällä hetkellä paras Youtubessa oleva video?


2. Käytätkö mielestäsi liikaa sosiaalista mediaa? Mitä kaikkia sosiaalisen median välineitä käytät?
- Käytän Facebookkia, Bloggeria ja Youtubea, ja seuraan joitakin ihmisiä Twitterissä ja tumblrissa, vaikken itse niihin mitään kirjoittele. En mielestäni käytä sosiaalista mediaa liikaa, eikä kukaan ole siitä mulle huomauttanutkaan, joten arvioni on varmaan ihan realistinen. 

3. Mikä on lemipielokuvasi?
- Vaikea kysymys... Elokuva, jonka jaksan aina katsoa uudelleen ja uudelleen on romanttinen hömppäkomedia Love Actually, ja samaan kategoriaan kuuluu myös Ranskalaista häähumua. Vakavampiteemaisista taas Australia, Intouchables ja The Imitation Game, upeita elokuvia kaikki. Ja hei, pakko sanoa, että vaikka en yhtään tykännyt Magic Mikestä (eikä se miesvartaloiden toljottelu nyt muutenkaan niin innosta), niin Magic Mike XXL oli aivan huippu! Pidän oikeastaan kaikenlaisista elokuvista toimintaräiskemäiskettä lukuun ottamatta.

4. Jos sinulla olisi varaa, haluaisitko ottaa tatuoinnin? Jos haluaisit, millaisen ottaisit?
- Haluaisin! Ja pyysin itse asiassa syntymäpäivälahjaksikin äidiltäni osallistumista isompaan tatuointiin, johon yritän nyt säästää. Aikaisempia tatuointejahan mulla ei ole, mutta haaveissa kaksikin kappaletta: naisen sukupuolisymboli (jonka haluaisin kämmenselkään, mutta joka sairaanhoitajalle on huono paikka, joten asia on vielä ajatuksissa - ehkäpä käsivarteen) ja ison, koko säären mittaisen puutatuoinnin, joka asettuisi enemmän tuonne pohkeen puolelle. Kuvaa ei vielä ole valmiina, mutta sen tiedän, että sen pitää olla iso, rehevä puu, jonka oksalla ehkä istuisi lintu.

5. Mitä ohjelmia seuraat televisiosta?
- Greyn anatomiaa! Se on ehdottomasti kaikkien aikojen lempisarjani, ja olen seurannut sitä uskollisesti teini-iästä asti. Olen myös katsonut läpi Täydelliset naiset, L-koodin ja Mad Menin. Toisinaan tulee katseltua myös Kurjia kuppiloita, Kauhukeittiötä ja Sykettä (josta mulla on edelleen kaksi viimeistä jaksoa katsomatta). Netflixistä seuraan Orange is the New Blackia. Ja silloin jos televisio sattuu auki oikealla hetkellä, niin salaa rakastan Arvostele mun illallista ja niitä kodinvuokrausohjelmia, joissa vuokralaisten pitää päättää kolmen asunnon välillä. Heh.

6. Parasta just nyt?
- Pariisin matkan suunnittelu ja odotus sekä nämä ihanat lomapäivät, kun voi tehdä melkein mitä huvittaa.

7. Odotatko jo syksyä?
- Syksy on lempivuodenaikani, mutta nyt on pakko sanoa, että en odota. On ollut niin kurja, kylmä ja sateinen kesä, että sen oikean kesän sietäisi saapua ja jatkua vaikka vähän pidemmällekin.

8. Mihin haluaisit matkustaa?
- Kliseisesti vastaan, että Ranskaan, kun kerta olemme sinne menossakin - tosin sehän ei koskaan ole ollut mulle mikään sellainen intohimon kohde. Haluaisin käydä myös Australiassa ja USA:ssa, Alankomaissa ja Italiassa. Ja kaikkein eniten kaipaan takaisin Britteihin ja Skotlantiin, jossa on tullut käytyä kerran jos toisenkin. Suomen lappikin voisi olla ihan elämys.

9. Liikuntamuoto, josta nautit eniten?
- Uinti ja koiran kanssa lenkkeily. Olen aina rakastanut vedessä olemista ja uiminen tuntuu luonnolliselta, kun jotenkin sitä liikkuu sutjakammin ja olo on kevyempi. Koiran kanssa lenkkeily taas nimenomaan siksi, että yksin on tylsä kävellä, eikä tulisi varmasti lähdettyä niin usein ulkoilemaan ilman tuota karvaturria. 

10. Kuka on mielestäsi ärsyttävin julkisuuden henkilö?
- Jos poliitikot lasketaan, niin Päivi Räsänen. 

Omat 10 kysymystäni heille, jotka haluavat vastata: (laitattehan linkkiä blogiini mikäli vastailette kysymyksiin, olisi nimittäin kiva nähdä vastauksia!)

1. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen?
2. Miten aloitat aamusi?
3. Millaisissa paikoissa mieluiten käyt ja kuinka usein ulkona syömässä?
4. Millaiset olisivat unelmiesi treffit?
5. Mitä ominaisuuksia pidät tärkeänä ystävässä?
6. Mitä haluaisit opettaa (tuleville) lapsillesi?
7. Kappale, jota olet viimeaikoina eniten kuunnellut
8. Kenen kanssa jäisit mieluiten ja vähiten mieluiten jumiin hissiin?
9. Eniten inhoamasi kotityö
10. Minkä elokuvan nimi kuvastaisi parhaiten elämääsi?

3 kommenttia:

  1. http://positiivinenpaino.blogspot.fi/2015/07/10-kysymysta-eli-kevennysta-valiin.html

    VastaaPoista
  2. Moikka! Sulle on haaste mun blogissa :) http://voihanvuodatus.blogspot.fi/2015/08/mut-on-haastettu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos, tähän voisin vielä vastatakin - tosin oli niin kattavat kysymykset, että varmaan jonkin aikaa niihin paneutuessa menee. :D

      Poista

Kiitos asiallisista kommenteista!