Me Me

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Herkkulakon* ekat fiilikset & vaatemania

Herkuttomuus on sujunut toistaiseksi hyvin - eilen syötiin luvan kanssa pienet jäätelötuutit ja yhtenä päivänä otin kahvilassa ystävän kanssa cookien, mutta muuten nämä ensimmäiset päivät päätöksen jälkeen ovat pitäneet. Mielitekoja on kyllä tullut, mutta ei onneksi mitään massiivisia. Niitä helpottamaan ja myös aamu- ja välipaloja piristämään kannoinkin tänään kaupasta kotiin pitkästä aikaa smoothieaineksia. Useimmiten suosimme pakastehyllyn antimia yksinkertaisesti niiden helppouden ja nopeuden ansiosta, mutta tänään otin valmiin pakastemarjasekoituksen lisäksi myös purkkipersikoita ja -papaijaa, avokadoja, sekä 100% omenasosetta, jota ystäväni osasi suositella. Pitäisi myös varmaan joskus kirjoitella ylös mitä noiden sörsseleiden sekaan oikein heittää, kun tuppaa ne parhaimmat aina unohtumaan.

Olen viimepäivinä shoppaillut ihan luvattoman paljon, tälläkin hetkellä odottelen vaatepakettia Zalandolta. "Mulla ei ole vaatteita Pariisiin, näitä tarvitsen" ja "mun ainoa hyvä hellemekko on pyykissä, ostanpa siis toisen!" ovat osoittautuneet varsin päteväksi tekosyiksi viime päivinä, etenkin kun pyykinpesukone hajosi muutossa, taloyhtiöstä puuttuu pesutupa eikä uuden koneen kotiinkuljetuksesta ole harmainta hajuakaan. Toisaalta on ihan tottakin, että omistan aika vähän vaatteita, ja uudistusta kaapin sisällölle on kaivattu. Niin, ja! Hyviä uutisia - sain syksyksi töitä aikuisten sisätautien ja neurologian osastolta (ei ominta aluettani lainkaan, mutta vihdoin, vihdoin), joten nyt on varaa vähän irrotellakin. Joten kunhan pakettini saapuu, niin luvassa on todennäköisesti postausta uusista kuteista.

Minkälaisia toiveita teillä lukijoilla muuten on postausten suhteen? Tiedän olleeni pitkään laiska kirjoittaja ja voipi olla, ettei teitä tosiasiassa sieltä enää kovin montaa löydykään, mutta nyt arvostaisin kyllä ihan todella hirmuisesti jos heittelisitte omia ajatuksianne tuonne kommenttikenttään. :)

Ihanaa ja aurinkoista kesää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Joo vaatteista kuvia ehottomasti! Tykkään sun blogista tosi paljon ja yhdyn kyllä moniin ajatuksiin ja mielipiteisiin joten ainoa neuvo on että jatka samaa rataa. :) Onnea työpaikan johdosta!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä herkkulakkoon! Saanko kysellä mitä omenasosetta käytät? :) Kiinnostais kun oon allerginen tuoreille ompuille mutta hillot, soseet jne menee :-) Voi, shoppailu on kivaa (ei muuta kuin kuvia vaatteista blogiin, mieluusti päällä :-)) ja ainakin parempi tapa palkita/hemmotella itteään kuin joku suklaan tms mussutus :-) Vaatteet on myös hyvä tapa motivoida itteää painonpudotuksessa - tiukka paita muuttuu sopivammaksi ja housut istuvammiksi :-) Ja onhan se siistiä kun voikin vetästä koon pienemmän vaatteen päälle :-) Ei muuta kuin täyttä höyryä eteenpäin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ostin Bonnen omenasosetta, joka kyllä oli kovastikin sekä mun että tyttöystävän mieleen. Näytti hyllyistä löytyvän monenlaista muutakin sosetta samalta merkiltä, joten testiin menee. :)

      Poista

Kiitos asiallisista kommenteista!