Me Me

keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Material Girl

Tässä niitä nyt tulee - kuvia vaatteista, ja ihan päälläni, kuten toivottiin. En ole kuukausiin oikeasti shoppaillut, ja nyt käytin hyödykseni niin alennusmyynnit kuin kohentuvan rahatilanteen. Tänään siis pestasin paremman puoliskoni kuvaushommiin, sillä vaikka meiltä löytyykin tyttöystävän valokuvausharrastuksen lisäksi myös kameran jalusta, koen sen vaivalloiseksi käyttää - ja ilman häntä olisin vain seissyt tönkkösuorana ja kiusaantuneena joka kuvassa. Joten olkaa hyvä. :)

Mekko (44) H&M - Laukku Even&Odd.

Olen erityisen rakastunut tähän mekkoon - se tuntuu ihanalta päällä, ja vaikka joudun kannattelemaan pitkää helmaa, se peittää jopa nilkat. Arastelen yleensä paljastaa käsivarsiani julkisilla paikoilla, mutta pari viikkoa sitten hilpeässä hiprakassani uskaltauduin ottamaan ohuen neuleeni pois peittämästä niitä, eikä se nyt niin kauheaa ollutkaan.

Farkut (48) apuaenmuista, Seppälä tai Lindex? - Toppi (46) New Look.

Ja tämä toppi! Pusero. Paita. Mikä onkaan - no, se poikkeaa täysin tavanomaisesta vaatetuksestani, joka on useimmiten hyvin yksinkertaistettua. Mutta tästä todella pidän, ja nyt odottelenkin entistä enemmän kelien lämpenemistä. Farkut ovat olleet käytössä kuukauden päivät, ja en huomannut ennen kuvauksia poistella niistä koirankarvoja. Ne ovat muuten joustovyötäröiset ilman vetoketjua. Ennen välttelin tällaisia housuja kuin ruttoja, koska ne saivat aikaan olon "läskifarkuista" jotka eivät menisi päälle napeilla ja vetskarilla, mutta olenkin huomannut niiden olevan päällä varsin mukavia.

Paidat (XL) Only.

Yllä olevassa kyseessä on siis saman paidan kaksi eri väriä. Se on arkinen, ja näin istuessa makkarat paistaa kiitettävästi läpi, mutta se on ihanan tuntuinen ja kevyt päällä.

Paita (XL) H&M - kengät (41) Anna Field - laukku Casual Attitude - kynsilakka (6 Nude) Lumene Natural Code - hajuvedet Escada

Viimeisimpänä (vaan ei vähäisempänä) vielä muutama muu ostos. Ohut neule, jonka ostin - ja joo, se voisi kyllä olla koon isompi, jotta se roikkuisi nätisti, mutta hyvin se on tähän asti palvellut. Anna Fieldin korolliset tennarit, joilla en ole vielä kunnolla päässyt kävelemään, mutta jotka ainakin äkkiseltään tuntuvat ihanilta jaloissa pehmeiden pohjiensa ansiosta. Plus ne antavat minulle lisäpituutta, joka on ihan tervetullutta. Viikonloppulaukku, johon olen ihan rakastunut, ja joka ei valitettavasti pääse arvoonsa kuvan taustalla - mutta joka tulee ajamaan asiansa erinomaisesti lentokoneen käsimatkatavarana. Nude -sävyinen kynsilakka, jollaista olin tietämättäni kaivannut. Ja - hip hurraa - pieni valikoima Escadan hajuvesiä, jotka tuoksuvat ihanilta. Tähän voisin vielä myöntää, etten ole ikinä ostanut itselleni hajuvettä. Lahjaksi olen saanut ja tyttöystävältäkin lainannut, mutta en itse valinnut tai ostanut suurista hajuvesihimoistani huolimatta. 

Näiden ostosten turvin on hyvä jatkaa kesää - joukossa on niitä, joita oikeasti tarvitsin ja niitä, jotka ostin ihan puhtaasti vain koska halusin. On ollut ihanaa vaihtelua kerrankin pystyä hankkimaan uusia juttuja, sillä varsinkaan lapsuudessani uudet vaatteet tai tavarat eivät ole olleet itsestäänselvyys, ja nyt pääasiassa opintotuella elettäessä ei ole ollut varaa hankkia juuri mitään ylimääräistä.

6 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita oot löytänyt! Voiku mullekin menis päälle 44 tai 46, mut pyh pah. :D Mulla käy hajuvesien kans niin, että mulla on kaapissa jos jotain kymmentä sorttia mut sit käytän vaan sitä yhtä, mikä on paras. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olen itsekin isoimmillani ollut kokoa 52, joten tiedän tunteen! Mulla omistuksessa on niin vähän näitä hajuvesiä, että ihan tervetullut tällainen pieni paketti, josta löytyi monta kivaa. Vaikka on tuostakin jo valikoinut se ehdoton ykkönen, rakastuin mielettömästi tuohon Cherry in the Air -tuoksuun.

      Poista
  2. Hih, mulla on kanssa nyt ollu pieni shoppailumania päällänsä - opiskelijabudjetilla eläessä on NIIIIIIN virkistävää ostaa jotain uutta pitkästä aikaa :) Ite Oon viimeksi shoppaillut joskus vuoden vaihteessa ja että teki gutaa nyt heinäkuun puolella pistää rahaa haisemaan! :) Itekkin ostan aika paljon ihan yksvärisiä juttuja (etenki mustia) mut kuviolliset/värilliset on kyllä vielä kivemman näkösiä päällä ku ne tuo kasvoihin väriä :) Niihin vaan tarvii vähän rohkeutta pitää niitä :) Noistakin vaatteista parhaimmalta näyttää noi sun kuviolliset/kuvalliset paidat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pitäisi uskaltaa ostaa enemmän niitä värikkäitäkin vaatteita, jotenkin vaan tuntuu, että ne harvemmin sopivat itselle. :D

      Poista
  3. Nuo Escadan hajuvedet löytyy täältäkin ja todettava on, että olen rakastunut niihin! <3 Yllättävän riittoisiakin muuten, eikä hinnalla pilattuja. Mulla on kaikki entiset hajuvedet jääneet pölyttymään kaappiin, kun olen kyllästynyt tuoksuihin, mutta noihin ei voi kyllä kyllästyä ;) Muutenkin kivoja vaatteita oot löytänyt. Olen erityisesti kateellinen tuolle neljännen kuvakollaasin ranska-paidalle. Aivan ihanan näköinen! :)

    VastaaPoista

Kiitos asiallisista kommenteista!