Me Me

sunnuntai 31. elokuuta 2014

Sniff ja ätsiih

Ohhoh, viikko on vierähtänyt edellisestä postauksesta - mutta eipä tässä ole ollut mitään mainittavaa kerrottavaakaan. Punnituksessa oli lähtenyt -200 grammaa, minkä lasken ihan OK tulokseksi ottaen huomioon flunssan ja menkat. Toisaalta tuntuu, että ylihuomenna mennään varmaan plussan puolelle, sillä nyt kipeänä olen lähinnä maannut kotona ja syönyt joka päivä mitä huvittaa ja ihan miten sattuu (lue: lakua, suklaata, ranskalaisia ja suklaapiirakkaa). Ahdistaa, vaikka eihän yksi viikko sinänsä maailmaa kaada... tuntuu vain, ettei paino putoa edes kohtuullista vauhtia, vaan liian hitaasti.

Olen edelleen flunssainen, ja voipi olla ettei kroppa ole oikein päässyt toipumaankaan kunnolla kun siitä huolimatta aloitin työharjoittelun keskiviikkona. Jokaikinen tunti pitää korvata takaisin, ja työharjoitteluihin varattu aika on niin tarkkaan laskettu, ettei oikein ole varaa sairastaa kotona. No, ehkä opettaja on armollinen. Teen tällä hetkellä tosiaan harjoittelua kotihoidossa, ja vaikka tähän mennessä olenkin tykännyt oikeastaan kaikista paikoista joissa olen ollut, niin tiesin heti ensimmäisen päivän jälkeen että siihen musta ei tulevaisuudessa ole. Itse harjoittelupaikka on kuitenkin ihan kiva, eli positiivisella asenteella mennään.

Tällaista tähän elämään, yritän ensi viikolla ryhdistäytyä ja kirjoitella enemmän päivieni kulusta. Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!