Me Me

lauantai 2. elokuuta 2014

Viimeiset lomapäivät

Muutaman kiireisen päivän jälkeen on nyt aikaa istahtaa - olemme siivonneet, juosseet kaupungilla, nähneet ystävää ja käyneet ulkona. Sisustustakin on uusittu olohuoneessa, sillä vanhat verhot ja matto saivat kyytiä. Ylihuomenna alkaa puolen vuoden työharjoitteluputki, joten tämän ja huomisen olen ajatellut ihan olla vain ja tehdä mitä mieli tekee.

Työharjoittelun alkaminen tarkoittaa moniakin asioita. Todennäköisesti tulen olemaan paljon väsyneempi ainakin alussa, mutta toisaalta syöminen sujuu säännöllisyytensä puolesta varmaan paremmin. Tykkään ottaa töihin terveelliset eväät ja vatsa muistuttaa välipaloistakin ihan eri tavalla kuin kotona tai koulussa istumalla. Arkiliikunta lisääntyy myös mittavasti kun päivät viettää jalkojen päällä ympäri juosten. Yritän pitää säännöllistä bloggaustahtia yllä, sillä koen sen kovastikin itselleni tarpeelliseksi, mutta voi olla ettei parin ensimmäisen viikon aikana energia riitä samalla tavalla.

Kauheasti ei ollut tällä erää asiaa, pitäisi varmaan alkaa kirjoitella postausideoita ylös. Välillä turhauttaa kun vaikkapa ruokakaupassa keksii, että hei, tästähän voisinkin kirjoittaa - ja kotona ei ole toivoakaan, että muistaisi mitä on miettinyt. :D Yhden hauskan huomaamani pikkuasian haluan kuitenkin vielä kanssanne jakaa...


"Ole ystävällinen itsellesi ja muille!" Tuli sitten ostettua aika osuvat verhot, silittäessä huomasin pesulapun pikkuviestin... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!