Me Me

tiistai 16. syyskuuta 2014

Puoli kiloa viikossa

Jes, ihanaa! -500 grammaa viime viikosta, eli ilmeisesti syömisten parantuminen ei ole ollut vain korvieni välissä. Muistutuksena, että painoani voi tosiaan seurata blogin alareunan mittarista, sillä vaikka en punnituspäivänä kirjoittelisikaan mitään niin päivitän uuden painon uskollisesti sinne.

Eilen oli ihan hirveä makeanhimo illasta ja mieleen juolahti vaikka mitä asioita joita olisi tehnyt mieli. Kumpikaan meistä ei tyttöystävän kanssa kuitenkaan järkkynyt päätöksestä pysyä nyt paremmilla reiteillä herkuttelun suhteen, ja tyydyimme keittämään iltapalaksi kananmunaa - joka tosin jäikin vasta tälle aamulle, sillä kuukahdin iltakymmeneltä ihan rättiväsyneenä sänkyyn. Vaikka nukuin tunnin tavallista pidempään ja sain viikonloppunakin ihan hyvin unta niin tuntuu nytkin, että voisin vain painua nukkumaan pariksi tunniksi.

Tällä kertaa ainoastaan pikaiset kuulumiset. :)

3 kommenttia:

  1. Kananmunat on kyllä hyviä! :P Kun saa vain aikaiseksi tehdä jotain tuollaista, niin kyllä se kannattaa :) Tsemppiä tavoitteisiin!

    VastaaPoista
  2. Hieno edistyminen! Siitä se lähtee :) Mulla auttaa oikein kypsä banaani makeanhimoon.

    VastaaPoista
  3. aBu P: Kiitos kivasta kommentistasi! Tulen piipahtamaan sunkin blogissa. :)

    Susanna: Kiitos! Banaanit on kieltämättä käteviä, mutta itselle tulee niistä nopeasti huono olo. Toisaalta en tiedä onko se niin huono asia silloin kun pitäisi taltuttaa makeanhimo, ehkä sen banaanin jälkeen ei sitten maistuisikaan se makea... :D Itse osaan syödä vain tietyn tyyppistä makeaa, joka käsittää yleensä suklaan ja lakun, joten yleensä kun himo iskee niin se kohdistuu nimenomaan niihin, ja silloin ei oikein auta vaikka mitä söisi. Turhauttavaa!

    VastaaPoista

Kiitos asiallisista kommenteista!