Me Me

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Pikainen punnituspäivitys

Jes, -300 grammaa viime viikosta, eli 95,6 kg eilinen paino. Kävin jo eilen merkkailemassa painon ylös seurantatickeriin, mutta kun vasta tänään ehdin kirjoittelemaan asiasta, niin aloin jo ihan miettiä näinkö sittenkin oikein ja olisivatko numerot olleetkin toisin päin. Varmistuspunnitus takasi sen, että eiköhän lukema ihan oikein ollut - tänään kun se oli vielä parisataa grammaa alhaisempikin.

Eilen ja edellispäivänä ollaan molemmat tyttöystävän kanssa herkuteltu. Mitään övereitä ei olla onneksi vedetty, ollaan syöty irtokarkkia ja vähän suklaata, mutta parempi olla taas muutama päivä ilman makeaa ennen kuin liikutaan vaarallisilla vesillä. Alan pikku hiljaa olla toiveikkaampi sen suhteen, että voisin oikeasti joskus löytää sen kultaisen keskitien herkkujen syömisessä - ennen se on tuntunut lähinnä vain epätoivoiselta ja kaukaiselta haaveelta.

Tällainen pikapostaus tänään. Iltavuoroa odotellessa!

1 kommentti:

  1. Hienoa, todella hyvä! :) Tuo herkuttelu on kyllä hankalaa, melkein helpompi olla linjalla joko-tai. Mutta hienoa olisi oppia kultainen keskitie. Jospa sen joku päivä oppisi :D Tsemppiä! <3

    VastaaPoista

Kiitos asiallisista kommenteista!