Me Me

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Miksi en bloggaa omalla naamallani?

Olen viettänyt blogimaailmassa nykyisen blogini kanssa jo reilusti yli puoli vuotta, mutta olen silti vaalinut yksityisyyttäni pitämällä kasvot peitossa. Uskokaa tai älkää, edellistä laihdutusblogiani pidin muutama vuosi sitten kuitenkin täysin omin kasvoin. Miksi ei siis nyt? Ja miksi koen tarvetta selitellä asiaa?

Parista laihdutusblogista olen lukenut, että heidän mielestään bloggaamiseen kuuluu myös omien kuvien julkaiseminen - ja siis nimenomaan sen pärstäkertoimen kanssa. Myönnän itsekin, että jos blogin kirjoittaja pysyy täysin anonyyminä, ei lukeminen blogista riippuen ole niin antoistaa. Toisaalta onhan täällä munkin blogissa nähty kroppakuvia, eli ihan täysin pimennossa en enää ole. En vain halua julkaista kuvia omasta naamastani hyvinkin simppelistä syystä. Varjelen sillä enemmän tyttöystäväni yksityisyyttä kuin omaani.


En siis häpeä itseäni tai painonhallintaprosessiani, sillä toki vaikkapa kaikki kaverit ja perheenjäsenet tunnistaisivat henkilöllisyyteni kaikista niistä muista kuvista, joita olen julkaissut. Mutta koska tyttöystävän suku ja osa ystävistä elää onnellisesti pimennossa suhteemme tilasta (olen vain kämppis), en halua ottaa sitä riskiä, että joku heistä mahdollisesti törmäisi blogiini ja saisi tietää jotain, mitä kultani ei halua heidän tietävän - suurin osa heistä on kuitenkin minut tavannut. Asuntokuvia on ollut ihan turvallista julkaista, sillä he eivät ole vielä (sen kahden vuoden aikana mitä tässä ollaan asuttu) rantautuneet meille pällistelemään kämppäämme.

Tässä siis selvitys heille, jotka mahdollisesti ovat asiaa ihmetelleet tai toivovat, että salaisuuksien verho väistyy joskus kasvojeni tieltä. (Runollista!) Ehkäpä joku päivä niin käykin. :)


2 kommenttia:

  1. Täysin ymmärrettävää jos et halua "kavojasi paljastaa" :) ite huomasin tekeväni sitä että jotenki halusin aina todistella että miks en laita kuvaani :D se on miun mielestä jokaisen oma asia :) Miun kohdalla se vaan tuntu oikeelta ratkasulta ja tuntuu että jollain tavalla saan ehkä enemmän tosta kirjottamisesta ja blogista muutenkin kun oon omana ittenäni siellä kuvineen päivineen.. mutta pitkään mie sitä pohdin. Lähinnä miun epävarmuus vaan johtu siitä että mietin liikaa mitä muut ajattele. Siun blogi on kiva just tälläsenäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Aivan totta, että kukin tyylillään. Suotta olet epävarma, kivalta näytät kaikissa kuvissasi!

      Poista

Kiitos asiallisista kommenteista!