Me Me

perjantai 13. helmikuuta 2015

Viikon kuulumisia

Viikonloppu on käsillä, ja ajattelin tulla raapustelemaan vähän kuulumisia ennen kuin lähdemme huomisaamuna Helsinkiin. Ystävänpäivän lisäksi meillä tulee tänä viikonloppuna kuluneeksi tasan vuosi kihlauksestamme, ja tekee kyllä hyvää niin omalle pääkopalle kuin parisuhteellekin päästä vähän irrottautumaan arjesta ja hemmottelemaan itseään. Eilen saimme tiedon, että uusi asukkimme voi muuttaa meille tiistai-iltana. Kämpästä löytyy jo oikeastaan kaikki koirantarvikkeet pentua varten: peti, leluja, ruokakupit, ruokaa, koulutusnameja, hihna, kynsisakset ja harja - ja sanomalehtiä.

Arkiliikuntaa on tullut runsaasti pitkin viikkoa, vissiin joka päivä se 10 000 askelta, mutta ruokailujen kanssa ollaan taas vähän lipsuttu sinne herkuttelun puolelle. Keskiviikkona kävi taas klassisesti, kun parin päivän alakuloisen olon jälkeen tuntui siltä, että oli vaan pakko saada suklaata. Kun se tunne tulee, niin sitä vastaan ei edes halua taistella. Se ajatus siitä, että olisipa se ihanaa vähän rentoutua kirjan parissa ja syödä samalla jotain hyvää ja maata vain sohvalla. En varmaan olisi lähtenyt erikseen hakemaan karkkia tällä kertaa, mutta kun unohdin osan ruokaostoksista ja lähdin uudestaan kauppaan, niin paljoakaan ajattelematta tuli valkattua sieltä hyllystä suklaalakritseja.

Meillä oli muuten koulussa väkivallanhallintapäivä, missä tuli ihan äärettömän hyvää informaatiota väkivaltatilanteiden hallitsemista ja itsensä puolustamisesta. Olen aina vähän miettinyt mitä tekisin jos potilas/asiakas kävisi päälle tai heittäytyisi fyysisesti hankalaksi, koska senkaltaisesta työturvallisuudesta ei ole koskaan meille puhuttu. Jotenkin olin myös ajatellut, että olisin fyysisen kuntoni ja kokoni takia hirveän heikoilla. Toki se varmasti vaikuttaa, mutta tänään tuli kyllä opittua sellaisia niksejä, jotka eivät läskejä katso. Itsepuolustus on lajina sellainen, josta en niin välttämättä innostuisi, mutta on yksi asia mitä olen jo jonkun aikaa halunnut kiihkeästi kokeilla - nimittäin ammuntaa! Joskus lapsena sata vuotta sitten muistan käyneeni koulun kanssa jousiampumassa, mutta enpä tainnut osua edes maalitauluun. :D Ehkä joskus repäisen ja käyn tutustumassa ihan aseella ampumiseen.

Näillä kuulumisilla mennään taas viikonloppua kohti. Päiväni kuvina -postaus on muuten tulossa, sillä kuvat on jo otettu. Hyvää ystävänpäivää teille blogini lukijoille!


2 kommenttia:

Kiitos asiallisista kommenteista!