Me Me

maanantai 13. huhtikuuta 2015

Liebster Award: 11 kysymystä

Nyt on muakin nakattu blogeissa kiertävällä Liebster Awardilla, kiitos Sarah!

Ideana on vastata haastajan keksimään 11 kysymykseen, laatia sitten omat 11 kysymystä ja haastaa niihin vastaamaan (11?) blogia, joilla on alle 1 000 lukijaa. Yksitoista suluissa ja kysymysmerkillä siksi, että olen tässäkin törmännyt eri variaatioihin, ja oli uteliaana ihmisenä pakko googlata haaste. Löysinkin toivottavasti ja ilmeisesti sen alkuperäiset säännöt, joissa niissäkin näkyy olevan vähän vaihtelua - mutta armahduksena viisikin blogia riittää. :D Okei, höpötykset sikseen.

1. Kuinka usein käytät korkokenkiä?
- Riippuu vuodenajasta. Kesällä varmaan viikottain, talvella sen sijaan baareissa ja juhlissa - joissa kyllä harvemmin tulee käytyä.

2. Parhaat käyttämäsi kosmetiikkamerkit?
- Olen ehkä tylsä, mutta käytän paljon ihan perusmerkkejä, kuten Lumenea - yksinkertaisesti siitä syystä, että tällä hetkellä satsaan rahaa mieluummin muihin asioihin kuin kosmetiikkaan, vaikka käytänkin niitä päivittäin.

3. Mottosi?
- "Everyone smiles in the same language."

4. Jos saisit tehdä huomenna ihan mitä vaan haluaisit, mitä se olisi?
- Viettäisin kotona aivan täysin stresssittömän päivän ja tekisin vain asioita, joita tekisi mieli.

5. Kauneimmat nimet mitä tiedät?
- Aada, Saaga ja Tomas. Nimiä, joita olen pitkään haaveillut antavani omille lapsilleni.

6. Mitä ruokia tykkäät kokata? Paras reseptisi?
- Kaikki ruoanlaitto on oikeastaan kivaa, mutta eniten tykkään pizzan ja pastojen tekemisestä. Liekö lopputulos sitten niin makuhermoja hivelevä. Paras reseptini, en osaa sanoa jos leivontaohjeita ei lasketa. Tällä hetkellä mieleeni tulee vain jättilihapullat tomaattikastikkeessa ja tummalla spagetilla.

7. Oletko hyvä säästämään rahaa?
- Nyt opiskellessa kaikki raha mikä tulee myös menee, mutta haluaisin uskoa, että tulevaisuudessa kyllä. En haaskaa rahaa turhuuksiin, olen aika tarkka siitä mitä ostan, ja harvemmin tulee tehtyä mitään heräteostoksia.

8. Suklaa, sipsit vai karkit?
- Ei tarvitse kauaa miettiä. Suklaa! Etenkin sellainen, missä on joku hyvä, möhmäinen täyte sisällä. Karkkeja en oikeastaan edes syö, ellen satu ostamaan irtokarkkeja. Silloin pussin pohjalle saattaa eksyä hedelmämakeisia.

9. Minkälainen sisustus on mieleisesi?
- Siisti, ehdottomasti. Mulla hermot paukkuu jos kotona on liikaa tavaraa esillä. Värimaailman pitää olla keskenään harmoniassa ja rauhallinen - meillä on olohuoneessa mustaa, sinistä ja turkoosia, ja makuuhuoneessa tummaa puuta ja violettia, mutta kyllä meillä monet huonekalut menee uusiksi kun valmistun ja pääsen toivottavasti käsiksi säännölliseen palkkatyöhön. Rakastan mattoja, verhoja ja sohvatyynyjä. Ja huonekasveja, joskaan en ole hyvä pitämään niitä elossa.

10. Mitä teet kun tylsyys iskee?
- Syön, valitettavasti. Luen kirjaa, selailen blogeja tai uutisia, bloggaan tai kirjoitan omaksi ilokseni, juttelen kavereille. Harvemmin katson televisiota tai elokuvia koska en yksinkertaisesti jaksa keskittyä kahta tuntia yhteen asiaan peppu penkissä.

11. Millainen tyyli on mielestäsi paras?
- Kaikille sopii omanlaisensa tyyli, enkä ihannoi erityisesti mitään tyyliä. Omalla kohdallani rakastan feminiinisiä vaatteita, ja käyttäisin varmaan jatkuvasti mekkoja jos itsetunto ja ylimääräiset kilot sen sallisivat. Toisaalta käytän myös paljon farkkuja. Pidän hillityistä koruista, tummansinisestä, valkoisesta ja sellaista armeijan- tai metsänvihreästä. Useammalta ihmiseltä olen kuullut, että mulle sopii myös tummanpunainen, mutta en ehkä itse ole siitä niin innoissani.



Haastan blogit Laihdun 356, Multiply Delicious, Bodyprojekti, Let's not get undressed - yet! ja Tavoitteena terveellisempi tulevaisuus hartaasti toivoen, ettei teitä ole jo haastettu.

Kysymykseni teille:

1. Millaisia blogeja luet?
2. Minkälaisissa tai missä paikoissa tykkäät käydä ulkona syömässä?
3. Miten vietät syntymäpäiviäsi?
4. Millainen olit lapsena?
5. Kuka on naisihanteesi, ja miksi?
6. Minkälaisia pieniä ja suuria asioita tavoittelet?
7. Mikäli saisit valita yhden syötävän, joka maagisesti muutettaisiin kalorittomaksi, mikä se olisi?
8. Panostatko enemmän fyysiseen vai henkiseen hyvinvointiin?
9. Mistä piirteistäsi ja ominaisuuksistasi pidät itsessäsi eniten?
10. Miten rentoudut?
11. Jos sinulle annettaisiin kolme toivomusta, mitä ne olisivat?

1 kommentti:

  1. Haha, kiitti haasteesta! Laitetaan heti kun keritään käytäntöön :)

    VastaaPoista

Kiitos asiallisista kommenteista!