Me Me

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Liikunnan aloittelua

Ensimmäinen päivä juoksukoulua takana! Hieman yhdistelin ensimmäistä ja toista päivää, koska haluan selvyyden vuoksi noudattaa ohjelman viikonpäiviä. Kuten arvata saattaa, niin minun kunnollani jaksoin yhtämittaista juoksua huiman yhden minuutin ajan - tosin niin jaksoi puolet pienempi tyttöystävänikin, eli kunnonkohotus on ehdottomasti paikallaan meille molemmille.

Koiran kanssa tulee tietenkin nykyään käytyä ulkona päivittäin, mutta pentu on vielä niin pieni, että meidän lenkit kulkevat yleensä yhden tai kahden korttelin ympäri. Vauhtikaan ei päätä huimaa, kun askeleet ovat vielä niin lyhyitä ja matkan varrella on kaikkea kivaa haisteltavaa. Toisen koiran kohtaaminen tai esimerkiksi tänään kovaa puhaltava tuuli saavat myös pyllyn jumittumaan maahan, kun liikkelle ei tohtisi lähteä ollenkaan. Toisin sanoen, itse kävelisin mielelläni paljon enemmän kuin koira! Pikkuherra täyttää ensi viikolla neljä kuukautta ja painaa hurjat 1,7 kg.


Joku muuten saattaa miettiä, mitä on tapahtunut aktiivisuusranneke -päivityksilleni. En ole pitänyt ranneketta useampaan viikkoon työharjoittelun takia, koska hygieniasyistä en voi pitää ranteessani mitään työaikana. Olen miettinyt rannekkeen laittamista taskuun, mutta toisaalta niissäkään ei saisi pitää mitään henkilökohtaisia tavaroita työaikana, ja työvaatteideni taskut ovat niin löysät että ranneke voisi helposti tippua. Käyttöohjeissa myös varoiteltiin siitä, etteivät lukemat ole niin paikkaansa pitäviä kuin jos vekotinta pitää ranteessa. Nyt en tiedä pitäisinkö Fitbitiä aina työajan ulkopuolella vai vaikkapa vain vapaapäivinäni, sillä totuus on, että kohta unohdan sen kokonaan.

Lähden tästä taas valmistautumaan yövuoroon. Vakioevääni uunipuuro on alkanut tympiä, joten eilen ja tänään eväänäni yövuorossa on ollut kaksi ruisleipäpalaa salaatilla ja graavilohella, kaurapuuroa ja mustikkakeittoa sekä mangoviiliä ja kivennäisvettä. Hyvä yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!