Me Me

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Muutosta kehiin

Blogi on tänään kokenut pienen ulkoisen muodonmuutoksen, kun uudella bannerilla ja värisävyillä tavoittelin hieman raikkaampaa, keväisempää ilmettä. Se on jotain, mitä itsekin varmaan kaipaisin. Viimepäivät olen ollut kireä ja äkäinen, ja yhtenä yönä avauduin tyttöystävälleni samasta aiheesta, josta viimeksi kirjoitin. Sovimme, että olemme tästä lähtien tiukempia toistemme suhteen - jos toinen haluaa jotain hyvää, toinen ei vain myönny siihen. Ja uskokaa tai älkää, aloitamme yhdessä myös juoksukoulun!

Olen juossut viimeksi kaksi kolme vuotta sitten ihan omaehtoisesti, ja jaksoinkin silloin ihan hyvin pari viikkoa. Juokseminen kuitenkin jäi, kun satutin itseni. Olin taas aloittanut liian kovilla panoksilla, ja sen jälkeen en halunnut enää yrittääkään, koska "ei musta ole siihen". Näin jälkikäteen tarkasteltuna omat virheensä huomaa herkemmin. Ja silloin kuitenkin pidin juoksemisesta ja siitä ihanan vapauttavasta tunteesta joka tulee, kun pääsee etenemään kovaa.

Pienen googlailun jälkeen tällaisilla ohjeilla olisi tarkoitus huomisesta alkaen lähteä liikenteeseen:


Ihan orjallisen tarkasti tuskin tulee kyseistä suunnitelmaa joka päivä noudatettua, ja vapaapäivien aikakin tulee vaihtelemaan ihan jo pelkästään aikataulullisten asioiden takia. Tarkoitus olisi kuitenkin, että vapaapäiviä tulee sen verran kuin ohjeissa on, ja että noita ajallisia asioita noudatettaisiin. Ensin vähän huvitti tuo ensimmäisen viikon viiden minuutin kävelyt ja kahden minuutin juoksut, mutta aika nopeasti hoksasin, etten varmaan pysty tuskitta juoksemaan tuota kahtakaan minuuttia. Toisin sanoen hiljaa hyvä tulee.

Hyvää alkuviikkoa, itse lähden valmistautumaan yövuoroon!

6 kommenttia:

  1. http://sarah-anniina.blogspot.fi/

    Moi, mun blogissa on sulle haaste (11 kysymystä) jos haluat tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Käyn vilkaisemassa, kiitos ensimmäisestä haasteestani. :D

      Poista
  2. Hei hienoo! :) Juoksu on kivaa! Ohje oli mielenkiintoinen, jään seuraamaan miltä sen toteutus tuntuu. Itselle sopi pidemmät lenkit lyhyemmillä mutta useammilla vedoilla paremmin, tuntui mielekkäämmältä. Mutta jos paikat kestää niin tuollakin varmasti tulee kyllä tulosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, katsotaan kuinka homma lähtee käyntiin - ja kyllähän sitä saa muotoiltua itselleen sopivaksi ja mikäli juoksusta innostun, niin ne omat rutiinit muodostuvat. :) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  3. Itse kävin "juoksemassa" tuon ekan maanantain osuuden tänään.. hurjaa! :o

    VastaaPoista

Kiitos asiallisista kommenteista!