Me Me

perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kuva kertoo enemmän kuin 1 000 sanaa

Viime päivinä en rehellisesti sanottuna ole juurikaan panostunut syömisiini - ei ole mennyt mitenkään erityisen huonosti, mutta ei erityisen hyvinkään. Keskiviikkona kävimme elokuvissa ja siellä tuli mussuteltua suklaapähkinöitä ja jugurttiherkkuja, eilen taas kävimme jäätelöllä satamassa. Ensimmäistä kertaa tuli oikeasti vähän paha mieli herkuttelusta. Ei siksi, ettenkö olisi voinut sallia itselleni yhtä jäätelöä, vaan koska en oikeastaan pitänyt siitä. Silti söin suklaaöverijätskin loppuun, kun yleensä taas olen pitänyt nyrkkisääntönä sitä, että herkuttelen vain sellaisilla asioilla joista oikeasti pidän. No, tehty mikä tehty. Tulipahan todettua ettei kyseistä jätskimakua tarvitse toiste ostaa.


Aikaisemmin kirjoittelin uudesta rakkaudestani avokadoon, joka on nyt ilmiselvästi tullut jäädäkseen. Mitään pahempia allergiaoireita siitä ei ole tullut sen ensimmäisen reippaamman kokeilun jälkeen, ainoastaan tavallista enemmän tukkoisuutta mikä toki voi olla psykosomaattistakin. Kokeilimme pari päivää sitten ostaa noita paljon kehuttuja ruissipsejä - tai ainakin minä olen kuullut niistä paljon hyvää. Olin aika skeptinen, ja pelkiltään maistuivatkin mielestäni aika puisevilta. Jääkaapista löytyi kuitenkin avokadoa, fetaa ja suippoparikaa, ja niiden yhdistelmä osoittautui taivaallisen hyväksi ruissipsien päällä. Suosittelen!

Olen aika tarkka yksityisyydestäni, mutta eilen tuli iltakävelyllä räpsittyä toistasataa kuvaa vähän siitä ja tästä, enkä ole vielä julkaissut yhtään kuvaa itsestäni täällä blogissa - joten päätin tehdä poikkeuksen ja julkaista kuvan, mistä saa myös jotain osviittaa koostani. Vaikka en olekaan ihan hehkeimmilläni, niin tältä näytän tällä hetkellä, ja toivottavasti kuvissa alkaa pikku hiljaa näkyä sitä muutostakin. Suurin ongelmani on ehdottomasti rasva mahan kohdalla. Mitä enemmän katson omia makkaroitani, sitä kipeämmin haluan niistä eroon. Ja iiks, onneksi ensi kuussa käyn kampaajalla... :D

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!