Me Me

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Naisihanteita

Monet postaavat kuvia fitnesstähdistä, malleista ja äärimmäisen laihoista julkkiksista motivoidakseen itseään, eikä siinä ehdottomasti ole mielestäni mitään vikaa, mutta itse en inspiroidu lihaksikkaista tai liian laihoista naisista. Se ei johdu pelkästään siitä, että olen äärimmäisen kaukana sellaisesta naisvartalosta - vaan myös siitä, että en erityisemmin ihannoi laihuutta. Ihannoin terveyttä ja luonnollisuutta, ja sitä löytyy monessa muodossa. Ei tarvitse olla nollakokoa ollakseen terve, eikä kauneuskaan riipu ihmisen koosta. Itsekin haluaisin joskus olla normaalipainoin - mutta en koe (ainakaan vielä) kaipaavani litteää vatsaa tai tiukkaa takamusta.

Millaisia sitten omat naisihanteeni ovat? Saan inspiraatiota esimerkiksi seuraavista naisista.


Nigella Lawson. Ihana, normaalin kokoinen ja kaunis nainen - puhumattakaan siitä, että hänellä on ihan mahtavia reseptejä! Ja Sara Ramirez. Loistava näyttelijä, jolla on ihanat kurvit. Yhdessä he kaksi kuvaavat ehkä eniten omaa unelmakroppaani. Haluaisin olla hyvällä tavalla runsas, mutta normaalipainoinen.


Christina Hendricks. Myöskin erinomainen näyttelijä, ja mielestäni persoonallisen kaunis. Ja Laura Prepon. Uusin tuttavuuteni, mutta ehdottomasti mainitsemisen arvoinen. Kaunis vartalo! Kaksi aivan erilaista ihmistä, mutta molemmat ihania.


Anne Hathaway. Aina vakuuttava, upea ja luonnostaan upea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!