Me Me

torstai 24. heinäkuuta 2014

Ruokarintamalla ei mitään uutta

...paitsi että helteet alkavat vaikuttaa ruokahaluun, eikä mieleni tekisi oikein mitään vaikka nälkä on. Kuluneet päivät ollaan menty ihan normaaleilla kotiruoilla, tosin eilen tuli heitettyä uuniin nopeat ranskalaiset ja kalapuikot. Meillä on ihan älyttömän kuuma (vaan missäpä ei olisi). Tänään tein lounaaksi puuroa ihan vain siitä ilosta, että se on helppo työntää lusikalla suuhun.

Tämä päivä on mennyt hikoillessa - tosin ei kuntoilun vaan siivouksen merkeissä. Meille on tulossa ystäviä toiselta paikkakunnalta viikonloppukyläilylle ja olen pari päivää suorittanut täällä oikein perusteellista putsausta. Ruoan ystäviä ollaan kaikki, joten tänään on huomista varten keittiössä valmistunut sämpylöitä ja kihlattuni tekemä kirsikkajuustokakku. Huomiselle ollaan suunniteltu illallista ja lauantaille brunssia puistossa mikäli sää sallii. Aion pyrkiä viikonlopun aikana säilyttämään kohtuuden kaikessa vaikka nautiskelisinkin herkuista ja ystävien seurasta. :)

Olen miettinyt aiheita tuleviin postauksiini, mutta olen vähän hukassa sen suhteen mitä te todennäköisesti hyvin vähäiset lukijani haluaisitte kuulla. Otan tosi mielelläni ehdotuksia ja toiveita vastaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!