Me Me

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Perjantaifiilikset

Ihanaa istua alas ja laittaa vähän ajatuksia blogiin, tämä päivä on mennyt aika lailla juostessa ja häärätessä! Meille tuli tänään uusi jääkaappipakastin, ja sain käyttää luovuuteni kaikkien kylmäaineiden ja pakasteiden säilömisessä. Uusi kompleksi seisoo nyt paikallaan.

Ehdin tänään käydä myös kaupungissa, ja yllätin itsenikin ostamalla ensimmäisen joululahjan jo nyt heinäkuussa. :D Tämä ehkä kertoo siitäkin, että olen ehdottomasti jouluihmisiä. Kävin hetken aikaa sisäistä kamppailua itseni kanssa kun ajattelin, että tuleehan tällaisia mahtavia löytöjä eteen varmasti vielä lähempänä jouluakin - ihanan pehmoinen kylpytakki vei kuitenkin voiton, kun tiedän sen vielä olevan lahjasaajan mieleen aivan varmasti.

Pakko kuitenkin myöntää, että harvemmin yleensä shoppailen - siksi, ettei yleensä opiskelijabudjetilla paljon mitään ostella, ja koska välillä vaatekaupoissa käyminen enemmänkin masentaa kuin piristää. Paitoja ja neuleita löydän yleensä suhteellisen helposti, mutta farkkujen ostaminen on yhtä tuskaa, etenkin jos yrittää etsiä vähän edullisempia yksilöitä. Tällä ja edellisellä viikolla olen kuitenkin tehnyt ihan muutamia perushankintoja alennusmyynneistä.

Pari perushihatonta koossa L.
Koruja nyt vielä harvemmin ostan, mutta
tämä valloitti sydämeni ihan täysin!

Kuvista puuttuu vielä kiva tummansininen neuletakki, sekin kokoa L. Paitakokoni on yleensä siitä L-XL väliltä, mutta farkkuja saa ostaa jo koossa 48. Olen pienimmilläni ollut farkkukokoa 44, joten tuo on ollut ehdoton takaisku.

Illaksi meillä on suunnitelmissa herkutella ihanalla ruoalla - kohtuuden rajoissa tietenkin. Yrttisiä jättilihapullia tomaattikastikkeessa täysjyväpastan kanssa, jälkkäriksi tuoreita kirsikoita ja ehkä pieni pala avokin leipomaa vadelmapiirakkaa. Olemme itse asiassa ihan vasta törmänneet tähän Gallon täysjyväpastaan. Olen aina tykännyt ihan muunkin merkkisistä täysjyväpastoista, koska meillä on aina syöty tummaa pastaa. Parempi puolisko kuitenkin kerran vaati, että ostettaisiinko jotain laadukkaampaa merkkiä, ja hampaita kiristellen suostuin - ja on muuten aivan mahtavaa täysjyväpastaa! Maistuu melkein enemmän vaalealta pastalta, mutta siinä on enemmän kuituja kuin esimerkiksi ennen käyttämässämme Rainbown pastassa.


Ihanaa viikonloppua niille, jotka tämän sattuivat lukemaan!

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi! Liityn lukijaksi. :)

    Oon itse lähteny liikkeelle lähes samoista lukemista kuin sä nyt (165cm/95kg) ja tällä hetkellä pudotettuja kiloja on takana reilu 15kg. Yhdessä vaiheessa paino oli jo 71kg, mutta takapakkia on tullu nyt vajaa 9kg verran... :/ Nyt näyttäis siltä että kadotettu motivaatio on taas löytymässä, onneksi! :)

    Paljon tsemppiä sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos kommentistasi ja tsempeistä! Tosi kiva kuulla toisesta, jolla on ollut suht samanlaiset lähtölukemat. Onnea sullekin painonpudotukseen!

      Poista

Kiitos asiallisista kommenteista!