Me Me

sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Ystävien kesken


Ihana viikonloppu on nyt takana, vaikka tänä aamuna heräsinkin lievään päänsärkyyn ja tuhat kertaa raskaampaan oloon. Tapasimme tosiaan ystäväporukalla, illastimme meillä ja nautimme seuraavana päivänä brunssista puistossa. Alkoholiakin tuli nautiskeltua, ja vastajulkaistun trailerin innoittamana sorruimme ostamaan yhdessä hieman kyseenalaisen lautapelinkin... Hauskaa oli!


Harvemmin juon paria viinilasia enempää, joten sinänsä ei viikonlopun nautiskelut kaduta, mutta hieman hirvittää kun tietää millaisia kaloripommeja drinkitkin ovat - ruoasta ja herkuista puhumattakaan. Periaatteeni on yleisesti ottaen olla juomatta turhia kaloreita, mutta sallittakoon tapahtunut kesän kunniaksi. Vaikka säät ovat suosineet, en ole tänä kesänä käynyt kertaakaan terassilla tai baareissa, jota taas viime kesänä tuli jonkin verran tehtyä.


Kaappiin jäi vielä viikonlopun jäljiltä juustokakkua ja sipsiä, josta epätoivoisesti yritän pitää näppini erossa. Onneksi jo oma olokin muistuttelee epäterveellisen syömisen haitoista. Tänään olisi illan viilentyessä tarkoitus lähteä lenkille ja tehdä ruoaksi ihan simppelisti wokkia.

Tämän pidemmittä puheitta toivotan kaikille ihanaa loppuviikkoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos asiallisista kommenteista!